Get Flash Player
CO2 neutral website
 
 
 

Yhteystiedot

CO2neutralwebsite.com
 
email info@CO2neutralwebsite.com

Tanskalainen Y-tunnus DK 32 07 50 53

Jos sinulla on kysymyksiä tai uusia ideoita, ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Koska budjettimme on rajallinen, emme valitettavasti voi vastata puhelinkyselyihin. Pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin kuluessa (pois lukien viikonloput).

Nimi:
*
Yritys:
*
Puhelinnumero (sis.suuntanumeron):
*
Sähköposti:
*
Viesti:
*
Please enter the text below:Elokuva hankkeesta


Video on Youtube

CO2-kompensoinnin auditointi 


Hankkeen taustaa

CO2neutraaliwebbisivuhanke on maailmanlaajuinen.

Koska CO2-päästöt eivät tunne rajoja, mekin toimimme kaikissa maanosissa.

Hankettamme tukee mm. Tanskan valtio.
Hankkeen hallintoneuvosto:

CO2 neutral website


Hallintoneuvoston jäseniä ovat Morten Nielsen (perustaja), Niels Dupont (Windenergy Danmark, johtaja), Gert Zimmer (Oestjysk Innovation and the Ministry of Science, Technology and Innovation -edustaja) and Lars Ribe (tiedemies Aarhusin Yliopistosairaalassa).  


Hankkeessa mukana:

          

Erik Sommer                   Freddy Linares
Eurooppa                       Etelä-Amerikka


          

Xin Guo                           Trisha Kana
Kiina                                Pohjois-Amerikka


         

Vinesh Singh                  
Aasia                                

 
Haemme jatkuvasti ihmisiä ympäri maailmaa, jotka haluavat olla mukana kasvattamassa hankettamme. Ota yhteyttä jos haluat tulla mukaan.


Lisätietoa hankkeesta

Hankkeen tavoitteena on lisätä tietoisuutta hiilipäästöjen vähentämisen merkityksestä. Mitä useampi yritys laittaa "CO2neutral website" -merkin sivuilleen, sitä parempi ympäristöllemme. Mukanaolosi viestittää asian tärkeydestä. CO2neutral website -hanke saa aikaan suoria ja välittömiä tuloksia vähentämällä internetin käytön aiheuttamia päästöhaittoja. Edellytämme hankkeessa mukana olevilta, että he neutralisoivat sivustona  hiilidioksidipäästöt 100 %:sti. Emme usko viherpesuun tässä asiassa, meidän pitää pystyä viestittämään hiilineutraaliudesta luotettavasti ollaksemme uskottavia.

Hanke sai alkunsa uutisista, joissa kerrottiin että internet ja tietoteknologia tuottavat jo enemmän CO2-päästöjä kuin lentoliikenne.

Haluamme tähdentää että emme ole millään tavalla netin vastustajia, päinvastoin.

Internet on monella tavalla ympäristöystävällinen monen muuhun vaihtoehtoon verrattuna. Ennen internetiä yritykset lähettivät toisilleen postia aiheuttaen valtavia päästöjä. Tarvittiinhan siihen ensin paperia, niiden painamista tai tulostusta ja sen jälkeen niiden fyysistä jakelua vastaanottajilleen.

Internetin käyttö kuitenkin lisääntyy ja se käyttää yhä enemmän energiaa ja tuottaa yhä enemmän CO2-päästöjä. Tämän vapaaehtoishankkeen tavoitteena on tarjota yrityksille mahdollisuus neutralisoida nettisivustonsa käytöstä syntyvät CO2-päästöt.

Tiedämme että hankkeemme ei ole suinkaan merkittävin osa yrityksen ympäristöohjelmaa, se on kuitenkin yksi monista askeleista jotka yhdessä ovat merkittäviä. Tavoitteenamme ei ole myöskään muuttaa yrityksen resurssien painotusta ympäristöasioissa. Tämä hanke vain täydentää omalta osaltaan yrityksen muita toimia alueella. Tämänkaltaisella suurella ja yrityksen itse käsittelemällä projektilla yritys "saa paremman tuoton" ympäristösijoitukselleen.

Useimmiten yritykset käyttävät markkinointibudjettiaan tähän hankkeeseen. CO2neutral website -panostus onkin imagovaikutukseltaan selkeä sijoitus markkinointiviestintään.

Olemme panostaneet paljon luotettavuuden, auditoinnin ja näkyvyyden rakentamiseen hankkeelle. Osallistuminen on maksullista, sillä varmistamme että mukana olevat yritykset neutraloivat nettisivustonsa CO2-päästöt kokonaisuudessaan. Niin TM-suojeltu CO2 neutral website -merkkimme tarjoaa todellista arvoa osallistuville yrityksille.

Nyt haaste on otettu vastaan ja sen sama tuki ja vastaanotto ovat iloksemme olleet erittäin positiivisia. Seuraava tavoitteemme on kasvattaa sen suosiota ja jäsenmäärää. Näin voimme tulevaisuudessa madaltaa entisestään osallistuvien yritysten kustannuksia ja kasvattaa hankkeen merkitystä ilmastolle.

Jäsenyrityksemme: