CO2 Neutral Website
Miten se toimiiJäsenetMaksutTietoa meistäRekisteröidy
Suomi

Tietoa CO2 Neutraalista Webbisivusta

Jo vuonna 2009 internet ylitti ilmailuteollisuuden hiilipäästöjen osalta. Siksi olemme sitoutuneet auttamaan yrityksiä kompensoimaan verkkosivustoiltaan peräisin olevia hiilipäästöjä ja jakamaan hyviä uutisia käyttäjilleen.

Mikä on CO2 Neutraali Webbisivu?

CO2 Neutraali Webbisivu on globaali ilmastohanke, koska hiilipäästöt ovat maailmanlaajuinen ongelma. Siksi olemme ylpeitä siitä, että meillä on jäseninä erityyppisiä organisaatioita eri maanosissa.

Iso kiitos kaikille jäsenillemme ja kumppaneillemme

Ensinnäkin: Kiitos kaikille jäsenille, jotka auttavat CO2 Neutraalia Webbisivua kasvamaan ja menestymään. Olemme iloisia kuullessamme, että pienet vihreät kuvakkeet verkkosivustoilla vahvistavat yritysten ja organisaatioiden mainetta ja käyttäjätyytyväisyyttä.

Hiilineutraalit verkkosivustot eivät välttämättä ole yritysten ympäristötoimien perusta, mutta ne ovat erinomainen lisä muihin aloitteisiin. Olemme saaneet paljon palautetta, joista tulee ilmi, että erityisesti CO2 Neutraalin Webbisivun sertifikaatti palauttaa jäsenyyden markkinointisijoituksen.

Hiljaa hyvä tulee…

CO2 Neutraalin Webbisivun tavoitteena on korostaa verkkosivustojen hiilipäästöjä. Samanaikaisesti haluamme luoda konkreettisia hankkeita, joilla on todellinen vaikutus. Esimerkiksi vähennämme hiilipäästöjä ja parannamme tuhansien Afrikan perheiden elämiä tekemällä yhteistyötä paikallisten kansalaisjärjestöjen kanssa energiatehokkaiden liesienesittelemiseksi.

Ota yhteyttä

IngenCO2.dk
Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal
8000 Aarhus C.
Sähköposti : info@CO2neutralwebsite.com

Vastaamme sähköposteihin yleensä 24 tunnin sisällä arkipäivinä. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Miten voit tulla kestävämmäksi

Paranna brandiäsi ja tee vaikutus!

CO2 Neutral Website

Yhteystiedot

Tietoa CO2 Neutraalista Webbisivusta

Miten se toimiiHankkeemmeLaskelmatJäsenetResurssit

Kaikki oikeudet pidätetään © CO2 Neutral Website

KayttoehdotYksityisyys- ja evästekäytäntö