CO2 Neutral Website
Miten se toimiiJäsenetMaksutTietoa meistäRekisteröidy
Suomi

Hankkeemme

Osallistumme vain Gold Standard -hankkeisiin. Tämä tarkoittaa vain muutamaa mutta korkealaatuista hanketta, joilla on korkea hiilineutraaliustaso. Lue lisää alla.

Gold Standard -varmennus

Korkeimpien hiilipäästövähennysten saavuttamiseksi olemme sijoittaneet vain muutamiin, mutta erittäin tehokkaisiin hankkeisiin, jotka on eksklusiivisesti sertifioitu Gold Standardin mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että ne ovat YK:n akkreditoimien tarkastajien varmistamia, jotka noudattavat suunnittelun, tehokkuuden, hallinnoinnin ja raportoinnin korkeita vaatimuksia.

Sosiaalinen kehitys voi vähentää hiilipäästöjä

Joillakin sijoituksillamme on korkea ympäristöllinen tuotto, kun taas joillakin on suuri vaikutus paikalliseen väestöön. Nämä ovat saman kolikon kaksi puolta. Parantamalla elämänlaatua ja vähentämällä fossiilisten polttoaineiden käyttöä voimme tehdä suuren vaikutuksen hiilitaseeseen.

Afrikan vesihankkeet

Kun käytössä on vain likaista vettä, se on keitettävä ennen sen juomista. Veden lämmittäminen säteilee hiilidioksidia, mikä puolestaan aiheuttaa ilmansaasteita. Siksi autamme vähentämään hiilipäästöjä tarjoamalla puhdasta vettä Ugandan, Zimbabwen ja Sierra Leone pienten kylien asukkaille.

Turkin tuulihankkeet

Turkin tuulivoimalat toimivat täydellä nopeudella. Tämä auttaa vähentämään hiilipäästöjä globaalisti, eikä vain maan tuottaman vihreän energian ansiosta, vaan myös siksi, että Turkki ei kuulu hiilipäästökauppaan. Tämä saattaa kuulostaa hieman tekniseltä, mutta todellisuudessa minimoimme hiilipäästöjä maissa, jotka eivät käy hiilipäästökauppaa.

Uudet kestävät energianlähteet

Tuuli- ja vesihankkeet ovat kannattavia sijoituksia hiilipäästöjen vähentämiseen, koska laitosten tuottaman vihreän energian määrä on helppo mitata. Haluamme edistää globaalia energiasiirtymistä, ja näillä hankkeilla on tärkeä rooli tässä pyrkimyksessä.

Afrikan liesihankkeet

Kenian liesihankkeenaikana perheet pystyivät osallistumaan vapaaehtoisesti energiatehokkaamman liedenhankkimiseen. Nämä liedetvaativat paljon vähemmän polttoainetta, koska ne on eristetty paremmin. Samanaikaisesti ne minimoivat savupäästöjä.

Eurooppalaiset hiilidioksidipäästöjen kiintiöt

Lyhyen aikaa sitouduimme ostamaan ja peruuttamaan eurooppalaisia hiilipäästölupia. Siihen aikaan tähän oli vielä merkittävä poliittinen tuki ja vaikutus globaaleihin hiilipäästöihin oli konkreettinen. Jos hiilidioksidilupien hinta alkaa nousta jälleen, harkitsemme tätä hanketta uudelleen.

Sademetsähankkeet

Sanotaan, että sademetsät ovat maailman keuhkot. Mitä enemmän sademetsiä, sitä vähemmän hiilipäästöjä. Tämän vuoksi avohakkuun minimoiminen on tuottoisa sijoitus hiilipäästöjen vähentämiseksi. Tutkimme jatkuvasti, mihin Redd+-hankkeisiin voimme sijoittaa.

Me pidämme lupauksemme – ja BDO pitää siitä huolen

BDO johtaa hiilidioksiditiliemme vuosittaisia tarkastuksia. Se osoittaa, että hankkeemme ja sijoituksemme kompensoivat keskimäärin 200 % jäsentemme päästöistä.

Miten voit tulla kestävämmäksi

Paranna brandiäsi ja tee vaikutus!

CO2 Neutral Website

Yhteystiedot

IngenCO2.dk
Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal
8000 Aarhus C
Tanska
info@CO2neutralwebsite.com

Tietoa CO2 Neutraalista Webbisivusta

Miten se toimiiHankkeemmeLaskelmatJäsenetResurssit

Kaikki oikeudet pidätetään © CO2 Neutral Website

KayttoehdotYksityisyys- ja evästekäytäntö