CO2 Neutral Website
Miten se toimiiJäsenetMaksutTietoa meistäRekisteröidy
Suomi

Uudet, uusiutuvat energialähteet

Jatkamme sijoittamista uusiin tuuli- ja vesienergialaitoksiin ympäri maailmaa.

Tuuliturbiinit ovat tuottoisa sijoitus

Tuuliturbiinit ovat tuottoisa sijoitus hiilipäästöjen vähentämiseksi, koska niiden tuottaman vihreän energian määrä on helppo laskea. Emme kuitenkaan edes laske tuulihankkeita hiililaskelmiimme, koska teoriassa niitä voidaan toteuttaa ilman meidän apuamme.

Energiantuotantoon siirtyminen kannattaa hiilipäästöjen vähentämiseksi

Me sijoitamme uusiutuvan energian tuotantoon siirtymiseen, koska mielestämme on tärkeää noudattaa pitkäaikaisia suunnitelmia maailmanlaajuisten hiilipäästöjen vähentämiseksi. Tavoitteemme on korostaa positiivisia muutoksia, joita yritykset voivat tehdä ympäristön puolesta. Tämän vuoksi tuuli- ja vesihankkeet ovat meille niin tärkeitä.

Tanskalaiset tuulivoimalat ja tulevat hankkeet

Tähän mennessä olemme sijoittaneet Hvidovre Vindmøllelaugin ja Uhre Vindmøllelaugin tuulivoimaloihin. Olemme kuitenkin pian valmiita sitoutumaan kattavasti uuteen uusiutuvan energialähteen hankkeeseen. Emme vielä voi paljastaa tätä hanketta viranomaisen hyväksynnän ja hankkeen perustamisen vuoksi.

Koko voimalan elinkaari

Uusiutuvan energian voimaloiden tulot sijoitetaan uudelleen uusiin hankkeisiin. Varmistamme, että hankkeisiin kuuluu myös voimalan mahdollinen purkaminen ja se, etteivät ne enää jonain päivänä enää tuota energiaa

CO2 Neutral Website

Yhteystiedot

Tietoa CO2 Neutraalista Webbisivusta

Miten se toimiiHankkeemmeLaskelmatJäsenetResurssit

Kaikki oikeudet pidätetään © CO2 Neutral Website

KayttoehdotYksityisyys- ja evästekäytäntö