CO2 Neutral Website
Miten se toimiiJäsenetMaksutTietoa meistäRekisteröidy
Suomi

Afrikan vedenporaushankkeet

Osallistumme hankkeisiin, jotka mahdollistavat puhtaan veden saannin kylien asukkaille. Tällä tavoin heidän ei tarvitse keittää likaista vettä tehdäkseen siitä juomakelpoista, mikä puolestaan vähentää hiilipäästöjä.

Poraustekniikan avulla varmistamme puhtaan veden perheille, joiden ei siis tarvitse kiehua vettä, jotta juominen olisi turvallista.

Puhdas juomavesi johtaa puhtaampaan ilmaan

Useissa Afrikan osissa ihmisillä ei ole puhdasta juomavettä. Valitettavasti useat asukkaat joutuvat juomaan vettä sellaisenaan, mikä vaarantaa heidän terveytensä. Toiset keittävät vettä sen puhdistamiseksi. Tämä on aikaavievää varsinkin naisille, joiden tehtävänä on tarjota vettä. Tämän lisäksi koko perheen veden keittämiseen kuluu paljon puuta. Siksi voimme vähentää hiilipäästöjä tarjoamalla puhdasta juomavettä suoraan paikallisen alueen kaivoista.

Teemme yhteistyötä asiantuntijoiden kanssa

Toteutamme vedenporaushankkeita Zimbabwessa, Ugandassa ja Sierra Leone yhdessä CO2 Balancen kanssa, ja hankkeemme on listattu maailmanlaajuiseen Gold Standard -rekisteriin. Valitsemme erilaisiin hankkeisiin kumppaneita, joilla on paikallista kokemusta, koska panostamme hiilipäästöjen vähentämiseen, emme matkustamiseen ja tutkimustyöhön.

Miksi juuri Afrikka?

Hiilipäästöjen vähentämiseksi merkittävästi olemme sijoittaneet hankkeisiin maissa, jotka eivät osallistu  hiililupien kaupankäyntiin. Tämä tarkoittaa, että ne eivät vielä ole rajoittaneet hiilipäästöjä, joten voimme tehdä suuren vaikutuksen – sekä sosiaalisesti että ympäristöllisesti. Tavoitteemme on osallistua yhä useampaan vesiporaushankkeeseen, kun niistä tulee Gold Standard -sertifioituja.

CO2 Neutral Website

Yhteystiedot

IngenCO2.dk
Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal
8000 Aarhus C
Tanska
info@CO2neutralwebsite.com

Tietoa CO2 Neutraalista Webbisivusta

Miten se toimiiHankkeemmeLaskelmatJäsenetResurssit

Kaikki oikeudet pidätetään © CO2 Neutral Website

KayttoehdotYksityisyys- ja evästekäytäntö